Kretanje nagore
Prijavljivanje

Uradi pravu stvar!

Uradi pravu stvar!
The module 1.4.1
Verujemo da su dobra dela uvek pametna poslovna odluka
The module 1.4.2

Imamo odgovornost prema svojim kupcima, partnerima i zaposlenima, ali i prema našoj oklini i zajednicama kojima služimo širom sveta.

Svakodnevno se trudimo smanjiti naše energetske potrebe i emisiju ugljenika, dajemo podršku našim zajednicama i povećavamo dostupnost lekova, vakcina i kvalitetne zdravstvene zaštite širom sveta.

Cilj nam je održati korak sa zahtevima razvoja globalnog poslovanja – da budemo konkurentni, etični, inovativni i dosledni ideji da je biti dobar korporativni građanin mudar poslovni pristup

The module 1.5.1
The module 1.5.1
The module 1.4.3

The module 1.4.3

The module 1.4.4

The module 1.4.4

​Borba protiv HIV-a i AIDS-a u Bocvani

U zemlji koju su poharali HIV i AIDS, MSD je promenio i dalje menja živote mnogih ljudi. Odvojili smo više od 56 miliona dolara u razdoblju od nekoliko godina kako bismo u suradnji sa vladom Bocvane i Fondacijom Bill and Melinda Gates zaustavili širenje HIV i AIDS te omogućili lečenje, negu i podršku ljudima koji su pogođeni ovom bolešću.

The module 1.4.4

​MSD uvršten u 100 najboljih korporativnih građana u 2010. godini

Prema pisanju časopisa "Korporativna odgovornost", MSD je bio 17. na listi 100 najboljih korporativnih građana u 2010. godini. To je glavna lista kompanija prema njihovoj korporativnoj odgovornosti i temelji se na sedam kategorija: okolina, klimatske promene, ljudska prava, filantropija, odnos prema zaposlenima, finansijski uspeh i upravljanje.

 

The module 1.6.8

The module 1.6.1

The module 1.6.5

The module 1.6.2

The module 1.6.2

The module 1.6.7