Kretanje nagore
Prijavljivanje

Otkrića i razvoj

Otkrića i razvoj
The module 1.4.1
Uz pomoć najnovijih naučnih dostignuća pružamo ljudima širom sveta važne lekove i vakcine. To je svrha našega rada.
The module 1.4.2
The module 1.5.1

Rad u našim laboratorijima doprinosi spašavanju i poboljšanju nebrojenih života. Zahvaljujući svojim istraživačima svetske klase, najnovijoj tehnologiji i odlučnoj usmerenosti na naučnu izvrsnost, MSD je među vodećim kompanija u otkrivanju i razvoju novih načina lečenja i sprečavanja bolesti.

Naučna otkrića i razvoj oduvek su bili temelj naše kompanije. Danas sprovodimo klinička istraživanja u mnogim terapijskim područjima, kao što su kardiovaskularne bolesti, zarazne bolesti, vakcine, rak, neurologija i žensko zdravlje. Osim toga, da bismo bili još bliže našem cilju, tj. spašavanju i poboljšanju života u celom svetu, proširujemo naša istraživanja na nova područja, kao što su biološki lekovi.

Da li ste znali?

Otkrivanje i razvoj leka dugotrajan je i zahtevan postupak, a započinje proučavanjem uzroka bolesti ili stanja. Ako se dokaže da novi molekul obećava, onda se produžava dalje ispitivanje, što traje godinama. Pre nego što se lek stavi na tržište, mora se dobiti odobrenje regulatornih tela. Vrlo mali broj molekula koji se počnu proučavati prežive nemilosrdan proces istraživanja, razvoja i ispitivanja da bi na kraju postali lekovi.

 

The module 1.5.1
The module 1.4.3

The module 1.4.3

The module 1.4.3

The module 1.4.3

The module 1.4.3

The module 1.4.4

The module 1.4.5

The module 1.4.7 (TwoCol Grey)
The module 1.5.1

The module 1.5.1

 

The module 1.6.5

The module 1.6.1

The module 1.6.3

The module 1.6.3

The module 1.6.7

The module 1.6.2

The module 1.6.2