Kretanje nagore
Prijavljivanje

Život u MSD

Život u MSD
The module 1.4.1
U MSD-u nam je svima zajednički osećaj za svrsishodnost: pomaganje poboljšanju zdravlja i blagostanja širom sveta.​
The module 1.4.2
The module 1.5.1

Rad na postizanju tog cilja pruža našim zaposlenima neuporedivo ispunjavajuće iskustvo kako na profesionalnom, tako i na privatnom nivou.

Profesionalni razvoj

Razvoj karijere nam je važan i naši ljudi neprekidno uče. Nudimo strukturirane procese, alate i kulturu, koji pomažu našim zaposlenima da oblikuju svoje karijere i potpuno ostvare svoj potencijal.

Vi ste zaduženi za svoju karijeru u MSD time što vaš profesionalni razvoj postaje proces kojim sami upravljate. Mi vam nudimo priliku da učite i preuzmete inicijativu – kako unutar kompanije tako i s spoljnim partnerima – kao i da radite uz podršku mentora kako biste sledili svoje interese i radili ono što vam je korisno. Razvojne mogućnosti mogu uključivati učenje kroz posao, zadatke izvan opisa radnog mesta, isprobavanje rada na drugim poslovima, rotacijske programe i rukovodeće programe. Takođe nudimo opsežne, globalno pristupačne resurse za obuku i razvoj.

Fleksibilnost odnosa poslovnoga i privatnog život​a

Bilo da je reč o nezi deteta ili starijeg roditelja, ili pak drugim aktivnostima i odgovornostima, svako ima obveze izvan radnoga mesta. Mi razumemo važnost tih obveza. Stoga imamo globalnu politiku fleksibilnog uređivanja radnih obveza koja omogućuje našim ljudima da postignu veću ravnotežu između profesionalnoga i privatnog života. Nas zanimaju rezultati. "Šta" se proizvodi ili postiže važnije je od toga "kad" ili "gde" se posao obavlja.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​
The module 1.5.1
The module 1.4.3

The module 1.4.3

The module 1.4.3

The module 1.4.3

The module 1.4.3

The module 1.4.4

The module 1.4.5

The module 1.4.7 (TwoCol Grey)
The module 1.5.1

The module 1.5.1

 

The module 1.6.5

The module 1.6.1

The module 1.6.3

The module 1.6.3

The module 1.6.7

The module 1.6.2

The module 1.6.2